C O N S U M E N T 

 

 

 

Dokman videoproducties levert ook aan de veel-eisende consument. U bent bij ons aan het juiste adres voor een professionele registratie van uw privé-evenement.

Reeds 15 Jaar maakt Dokman videoproducties perfecte bruidsreportages. Uiteraard op DVD en in breedbeeld. Wij zijn één van de grootste facilitaire bedrijven gespecialiseerd in professionele bruidsreportages. Omdat wij maar 2 camerateams hebben adviseren wij u om ruim op tijd te boeken.

Stuur een mail voor meer informatie, of klik hier voor prijsinformatie (PDF)

Wegens grote aanvraag van onze huwelijksvideo demo DVD, hebben we hem hier als streaming video op onze site gezet. De kwaliteit is iets minder, maar u kunt in ieder geval even in de stemming komen. Veel kijkplezier.

Mocht u nog iets leuks zoeken voor uw bruiloft; wat dacht u van een gospelkoor ? Een klein stukje vindt u hier: Video ISDN   Video Breedband  Dit koor is via ons te boeken.

Heeft u al een fotograaf gevonden ? Wij werken graag samen met Foto Marius te Utrecht. Een bedrijf wat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Vraag naar de combinatie aanbieding van foto en video !

Voor problemen met het afspelen van de videostreams clickt u hier